Черкаські ДНЗ починають працювати з вівторка без тестування вихователів на COVID. Підозрюють організований саботаж з ОДА. Мер доручив звернутися до правоохоронців

У п’ятницю, 5 червня 2020 року відбулися засідання міської комісії по ТЕБ та НС та виконкому Черкаської міської ради, на яких було прийнято рішення про початок роботи ДНЗ міста вже з наступного вівторка, 9 червня.

Читати далі Черкаські ДНЗ починають працювати з вівторка без тестування вихователів на COVID. Підозрюють організований саботаж з ОДА. Мер доручив звернутися до правоохоронців

6 червня до 16 години на дорогах, що ведуть до цвинтарів, буде заборонений рух транспорту

Відповідно до рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 05.06.2020 №506 “Про тимчасову заборону руху транспортних засобів”, 06 червня 2020 року у місті Черкаси з 07:00 до 16:00 рух транспортних засобів буде тимчасово заборонено:

Читати далі 6 червня до 16 години на дорогах, що ведуть до цвинтарів, буде заборонений рух транспорту

Стара «вагова» повернулася на своє історичне місце

Спільними зусиллями Смілянського осередку сільського зеленого туризму та Смілянського Держлісгоспу відновлено історичні ваги, які колись стояли і були основним атрибутом продажу лісу для населення та на вивіз.

Читати далі Стара «вагова» повернулася на своє історичне місце

Поминальні дні відбудуться на всіх кладовищах Сміли одночасно

Поминальні дні цього року через карантин перенеслись на Троїцьку батьківську поминальну суботу, а це 6 червня. Тобто гробки, як їх називають у народі, відбудуться одночасно на всіх кладовищах Сміли.

Читати далі Поминальні дні відбудуться на всіх кладовищах Сміли одночасно

наступного тижня у Черкасах мають запрацювати дитсадки, а персонал тестуватимуть коштом міського бюджету

У вівторок дитячі садочки міста повинні прийняти всіх дітей, які цього потребують. За попередніми підрахунками, це близько 3000 дітей, повідомляє Анатолій Бондаренко на своїй сторінці у фейсбук.

Читати далі наступного тижня у Черкасах мають запрацювати дитсадки, а персонал тестуватимуть коштом міського бюджету

Серед черкаських пляжів поки не всі готові до пляжного сезону

Готовність міських пляжів до нового купального сезону перевірила робоча група виконавчого комітету Черкаської міської ради за участі провідного спеціаліста Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Валентини Великодної.

Читати далі Серед черкаських пляжів поки не всі готові до пляжного сезону

Напередодні Трійці прийде метеорологічне літо – синоптики

За прогнозом, у суботу на поминальні дні, погода буде під контролем південного антициклону, тому істотних опадів не чекаємо. Вдень буде ще тепліше, повітря прогріється до 25-27º, розбавляти незвичайне тепло буде посилений вітерець.

Читати далі Напередодні Трійці прийде метеорологічне літо – синоптики