Повернення “Золотої підкови Черкащини”: Роман Боднар запустив новий туристичний бренд області “Місце сили і рівноваги”

Презентація нового туристичного бренду Черкащини відбулася на територія комплексу “Дикий Хутір”, розташованого на хуторі Буда в Холодному Яру.

Презентацію Провів очільник ОДА Роман Боднар. Планувалося прибуття і київськиї чиновників. Однак заступник голови Офісу Президента Трофимов (той самий, що нібито погрожував в СМС Анатолію Бондаренку за пом’якшення карантинних правил в Черкасах) відмовився від відвідин заходу, і поїхав до розташованої поруч Кам’яки, чим озадачив як Боднара, так і районних чиновників.

Причиною зміни планів джерела Антени вважають несподівана поява на заході мера Черкас Бондаренка. Сам факт появи мера-бунтівника чиновники Зеленського сприймають як провокацію?!!!

Однак новий бренд області було презентовано. Попри подвійні відчуття багатьох присутніх, роботу автори провели колосальну.

Візуалізували історію, культуру та самобутність Черкащини директор студії дизайну «White Studio Design» Олег Білий та керівник креативного бюро «Dmytro Bulanov creative büro» Дмитро Буланов.

Працюючи над візуалізацією, дизайнери опрацювали чимало символів, якими багата Черкащина. Узагальнюючи, хотіли показати не лише силу, а й волю. Тому брндом області обрано словосполучення “Місце сили”. Роман Боднар попросив додати “і рівноваги”.

Анатолій Бондаренко доєднався до політичної партії “ЗА МАЙБУТНЄ”

Про це він повідомив на пресконференції в інформаційному агентстві УНІАН 30 липня.

Читати далі Анатолій Бондаренко доєднався до політичної партії “ЗА МАЙБУТНЄ”

Навчальний центр “Черкасиобленерго” облаштовує сучасну лабораторію моделювання та аналізу виробничих ситуацій в енергетиці

ПАТ «Черкасиобленерго» створює власну лабораторію «Моделювання та аналізу виробничих ситуацій в енергетиці». Діятиме вона на базі Навчального центру Товариства. Це дасть змогу в максимально наближених до реальних умовах опанувати практичні навички, закріпити та поглибити знання працівників.

Читати далі Навчальний центр “Черкасиобленерго” облаштовує сучасну лабораторію моделювання та аналізу виробничих ситуацій в енергетиці

МСК «Дніпро» проходить атестацію для участі у всеукраїнських змаганнях з футболу

У 2018-ому році в Черкасах створили муніципальний спортивний клуб «Дніпро». Тоді розпочинали з однієї футбольної команди. Нині ж він об’єднав гравців із волейболу (жіноча збірна), футзалу та регбі. Загалом у складі клубу 120 спортсменів віком від 18 до 23 років. З ними працюють десять тренерів.

Читати далі МСК «Дніпро» проходить атестацію для участі у всеукраїнських змаганнях з футболу

У сучасному спортивному залі на “Табачці” займаються дзюдо понад 110 юних спортсменів

Коштом міського бюджету Черкас побудовано сучасну спортивну залу, в якій понад 110 дітлахів займаються дзюдо. Серед вихованців – переможці та призери чемпіонатів України та Європи. Про роботу спортивної школи розповіли Антені тренери Андрій Болобан та Олексій Назаренко, а також депутат Черкаської міської ради Віталій Косяк.

Читати далі У сучасному спортивному залі на “Табачці” займаються дзюдо понад 110 юних спортсменів

У Смілі водійка збила дітей на переході

День народження одного із синів у багатодітній смілянській родині Поліщуків ледь не завершився трагедією. Батьки із юрбою дітей повертались із прогулянки у міському парку, коли на пішохідному переході їх збила машина.

Читати далі У Смілі водійка збила дітей на переході

У Смілі капітально ремонтують частину вулиці Мічуріна. Вартість проєкту – майже мільйон гривень

Триває капітальний ремонт дорожнього покриття (930 м2) на частині вулиці Мічуріна. Вартість проєкту – 940 тис грн.

Читати далі У Смілі капітально ремонтують частину вулиці Мічуріна. Вартість проєкту – майже мільйон гривень