ДТП на переході у Смілі

У Смілі водійка збила дітей на переході

День народження одного із синів у багатодітній смілянській родині Поліщуків ледь не завершився трагедією. Батьки із юрбою дітей повертались із прогулянки у міському парку, коли на пішохідному переході їх збила машина.

Як видно із відеозапису з місця подій автомобіль «Лада» стоїть у лівому ряду і повністю корпусом на пішохідному переході. Всі свідки твердять, що діти йшли всі «гуськом», а за ними батьки вели менших за руку. Машини у правому ряду зупинились і пропускали, тож діти спокійно йшли переходом, їх вдарила автівка, що рухалась прямо і здійснювала заборонений обгін на переході.

Перша реакція батьків була підхопити дітей, що попадали на асфальт. Капотом автівка зачепила трьох хлопчаків, решта дітей встигла відскочити. Але ж, твердить подружжя Поліщуків, їх вразила перша реакція жінки, що була за кермом.

Поїхати винуватиці ДТП не дали свідки.Люди настільки були приголомшені реакцією водійки, що півтори години власного часу витратили, щоб дати покази і допомогти постраждалій родині. Адже діти, за зовнішніми ознаками, зазнали не дуже великих ушкоджень, але ж їх психологічний стан був набагато гірше. Хоча батьки, твердять, і намагались заспокоїти, та малеча була перелякана.

Всі процедурні моменти на місці ДТП були зроблені, пригадують батьки. День народження свого Макара тепер завжди будуть згадувати особливо. Адже лише згодом, як пригадають цей випадок, кров холоне, твердять. Бо відповідальність несли і за своїх дітей, і за гостей свята. Хоча, на щастя, трагедії не сталось та все ж будуть вимагати покарання для горе-водійки.