Завершилося слідство щодо чоловіка, який побив і викинув з вікна свого собаку. Правоохоронці клопочуть про застосування щодо обвинуваченого примусових заходів медичного характеру

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом жорстокого поводження з твариною За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом жорстокого поводження з твариною.

Читати далі Завершилося слідство щодо чоловіка, який побив і викинув з вікна свого собаку. Правоохоронці клопочуть про застосування щодо обвинуваченого примусових заходів медичного характеру

Як законно не платити за негабарит? Фахівці розповіли про це глядачам телеканалу

Як законно не платити за негабарит? Уявіть собі, що така можливість є в кожного. Але вона, по-перше, тимчасова, по-друге, цілком обґрунтована, а по-третє, законна. І в сьогоднішньому випуску фахівці «Нової якості» розкажуть, у яких випадках можна звільнитися від сплати за цю комунальну послугу та на яких підставах.

Читати далі Як законно не платити за негабарит? Фахівці розповіли про це глядачам телеканалу

Черкаська поліція розкрила вбивство тальнівського валютника, якого розшукували як безвісти зниклого

Як з’ясувало слідство, підозрюваний завдав кілька ударів молотком по голові, поклав тіло до багажника авто та відвіз до покинутого будинку на узбіччі.

Читати далі Черкаська поліція розкрила вбивство тальнівського валютника, якого розшукували як безвісти зниклого

У Черкасах біля Палацу молоді у Південно-Західному районі розпочали будівництво скейт-парку

Це один із переможців «Громадського бюджету».

Читати далі У Черкасах біля Палацу молоді у Південно-Західному районі розпочали будівництво скейт-парку

Правоохоронці досі не знайшли винних у вбивстві Вадима Комарова

Після двох років розслідування вбивцю черкаського журналіста Вадима Комарова так і не знайдено. За час проведення розслідування опитано понад 1700 осіб, опрацьовано записи близько сотні камер спостереження.

Читати далі Правоохоронці досі не знайшли винних у вбивстві Вадима Комарова

Рятувальники Черкащини вийшли на патрулювання узбережжя Дніпра, щоб нагадати відпочивальникам основні правила безпеки

У Черкасах рятувальники вийшли на патрулювання Дніпром, щоб нагадати відпочивальникам основні правила безпеки і вручити людям тематичні пам’ятки з правилами безпечної поведінки.

Читати далі Рятувальники Черкащини вийшли на патрулювання узбережжя Дніпра, щоб нагадати відпочивальникам основні правила безпеки