Як законно не платити за негабарит? Фахівці розповіли про це глядачам телеканалу

Як законно не платити за негабарит? Уявіть собі, що така можливість є в кожного. Але вона, по-перше, тимчасова, по-друге, цілком обґрунтована, а по-третє, законна. І в сьогоднішньому випуску фахівці «Нової якості» розкажуть, у яких випадках можна звільнитися від сплати за цю комунальну послугу та на яких підставах.

Перерахунок розміру сплати за послугу можливий за умови, якщо ви або ваші рідні прописані у квартирі, але не проживаєте тут: переїхали тимчасово працювати, навчатися в інше місто чи за кордон, служите в армії тощо.

У таких випадках на період вашої відсутності вас звільнять від сплати за негабарит. Однак про це потрібно повідомити компанію-надавача послуг. Як це зробити? Є кілька варіантів для вашої зручності.

Перший – зверніться в абонентський відділ управлінської компанії «Нова якість» на Смілянській, 145. Там вам підкажуть, які документи необхідно надати, аби провести перерахунок. Це може бути довідка з роботи, навчання чи  з фактичного місця проживання тощо.

Другий варіант — онлайн. Це питання можна вирішити і через вайбер нашого абонвідділу (050) 291-51-51). Знайти його можна і на сайті управлінської компанії.