Правоохоронці досі не знайшли винних у вбивстві Вадима Комарова

Після двох років розслідування вбивцю черкаського журналіста Вадима Комарова так і не знайдено. За час проведення розслідування опитано понад 1700 осіб, опрацьовано записи близько сотні камер спостереження.

На 17 записах зафіксували особу ймовірного злочинця: поки він ішов, постійно курив. Зібрані на місці недопалки відправили на експертизу. Є також його фоторобот та психологічний портрет.

За допомогою операторів мобільного зв’язку встановили 20 чоловіків, які були в зоні нападу, їхні біологічні зразки направлені на експертизу.

Слідчі розглядають кілька версій, дві з них відпрацьовані і не підтвердились – убивство «на підставі раптово виниклих неприязних стосунків» та «вбивство з метою заволодіння майном».

Правоохоронці дійшли висновку, що злочин було вчинено, аби помститися за професійну діяльність Комарова. Вони проаналізували всі публікації журналіста, які були у вільному доступі. Усі, кого стосувалися ці публікації, були опитані, зокрема, й посадовці Черкаської міськради.

Великою проблемою лишається те, що записи та документи, які стосувалися діяльності вбитого, рідні знищили, побоюючись, що там є особисті, родинні записи.