На Чигиринщині запустили сонячну електростанцію потужністю 40 МВт

Другий за останній місяць об’єкт зеленої енергетики розташований в селі Вітове на Чигиринщині. Територія, на якій розміщена станція, охоплює площу понад 80 га.

Читати далі На Чигиринщині запустили сонячну електростанцію потужністю 40 МВт

У Черкасах на розі вул. Гетьмана Сагайдачного та Симиренківської поруч зі спортмайданчиком школи №13 з’явилися величезні купи землі

Можна припустити, що її вивезли із якогось будівельного котлована Правові підстави для складування землі на зеленій зоні у цьому місці редакції телеканалу поки невідомі.

Читати далі У Черкасах на розі вул. Гетьмана Сагайдачного та Симиренківської поруч зі спортмайданчиком школи №13 з’явилися величезні купи землі

Бондаренко: комунальні служби починають вивозити негабарит

Міський голова пояснив, що найближчим часом вивезенням негабариту опікуватимуться всі комунальні підприємства, поки не відбудеться конкурс на загальне вивезення сміття.

Читати далі Бондаренко: комунальні служби починають вивозити негабарит

Незаконне звалище небезпечних відходів медичного походження виявлено в промзоні Черкас

В одній з промислових зон міста, на землі, що належить територіальній громаді, журналісти Антени виявили незаконне звалище відходів медичного та біологічного походження. Біля куп біг-бегів нестерпний сморід.

Читати далі Незаконне звалище небезпечних відходів медичного походження виявлено в промзоні Черкас

У Черкаській міськраді вирішили, хто вивозитиме негабарит до проведення конкурсу

Вивозити побутові відходи (великогабаритні і ремонтні) у Черкасах буде КП «Черкаська служба чистоти» при допомозі інших комунальних підприємств. Відповідне рішення сьогодні ухвалив виконавчий комітет Черкаської міськради на виконання Протоколу місцевої комісії ТЕБ та НС.

Читати далі У Черкаській міськраді вирішили, хто вивозитиме негабарит до проведення конкурсу

У Золотоноші пенсіонерка повісилась у власному дворі, а тіло провисіло непоміченим кілька днів

За інформацією Золотоніського відділу поліції, труп виявила далека сусідка, що проїжджала велосипедом повз будинок. У жінки, яка вкоротила собі віку, з родичів був тільки єдиний син.

Читати далі У Золотоноші пенсіонерка повісилась у власному дворі, а тіло провисіло непоміченим кілька днів