Чотирьом черкаським медикам оголошено підозри через смерть депутатки Олени Шевченко — прокуратура

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури чотирьом медичним працівникам черкаських медичних закладів повідомлено про підозру за фактом неналежного виконання своїх професійних обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки для особи (ч. 1 ст 140 КК України).

Читати далі Чотирьом черкаським медикам оголошено підозри через смерть депутатки Олени Шевченко — прокуратура

Природозахисники поставили запитання Президенту, чому він не підписує Укази про створення нових національних парків та про розширення нових

Загалом в Офісі Президента зібралося вже 7 проектів Указів про створення нових національних парків та розширення тих, що вже створені.

Читати далі Природозахисники поставили запитання Президенту, чому він не підписує Укази про створення нових національних парків та про розширення нових

У Черкасах знову хочуть закрити міст кохання

Василь Мойсієнко звернувся до КП «Дирекція парків» з проханням закрити міст кохання, оскільки там часто вчиняють самогубства і потрібно реконструювати міст так, щоб із нього було неможливо зістрибнути.

Читати далі У Черкасах знову хочуть закрити міст кохання

Черкаська міська рада організувала акцію «Стань Святим Миколаєм, подаруй дитині свято»

Міськрада організувала акцію «Стань Святим Миколаєм, подаруй дитині свято». Кожен зможе взяти новорічну прикрасу у ТРЦ «Депот», «Любава» чи «Епіцентр» із листом до Святого Миколая від дітей-сиріт або дітей, що позбавлені батьківської опіки, і виконати його.

Читати далі Черкаська міська рада організувала акцію «Стань Святим Миколаєм, подаруй дитині свято»