Голова СБУ передав співробітникам у Черкасах сертифікати на квартири

Голова СБУ передав співробітникам у Черкасах сертифікати на квартири

Під час робочої поїздки до Черкащини Голова Служби безпеки України Василь Грицак передав співробітникам 18 сертифікатів на квартири. Це стало можливим завдяки спільним зусиллям Служби, центральної та обласної влади, інвесторів, – повідомляє Прес-центр СБ України.
Також очільник спецслужби подякував голові Черкаської ОДА Юрію Ткаченку за внесок у соціальний захист правоохоронців, зокрема за передачу на баланс Служби декількох квартир. «Дуже важливо, що питання надання житла співробітникам СБУ вирішується не тільки в столиці», ‒ наголосив Грицак, вручаючи сертифікати. Лише у 2016 році співробітники СБ України отримали 502 квартири у різних регіонах країни. «Керівництво держави приділяє величезну увагу вирішенню житлового питання військових, зокрема працівників спецслужби», – підкреслив він.
За словами В.Грицака, більшість з тих, хто сьогодні отримує житло, учасники бойових дій, які повернулися з району проведення антитерористичної операції. «Усі вони герої, і тому Батьківщина щиро віддячує своїм захисникам. Кожен, хто мужньо боронить свободу і незалежність України, заслуговує на безмежну повагу і шану», ‒ зазначив Голова СБУ. Крім того під час урочистостей присутні відзначили пам’ять загиблих у районі.
Грицак також нагадав, що скоро відзначатиметься 25 років від створення Служби. «За останні три роки ми змужніли, в нас виросли зуби. Вороги стали поважати нас і боятися», ‒ зауважив він, додавши, що СЬУ реформується на марші. «Ми очищуємо свої лави, за нашими матеріалами відкрито 65 кримінальних проваджень проти співробітників». Також Голова СБУ нагородив співробітників управління СБ України у Черкаській області відомчими нагородами.

Відео: Прес-центр СБ України