Придніпровська СУБ готує житловий фонд до опалювального сезону

Підготовка житлового фонду до опалювального сезону є важливим питанням як для теплопостачальних організацій, так і для балансоутримувачів будинків. Одночасно із виконанням запланованих робіт із поточного ремонту мереж та конструктивних елементів будинків КП «Придніпровська СУБ» готує житловий фонд до осінньо-зимового періоду. Зокрема, працівники ремонтують покрівлі та водостічні системи, встановлюють скло на сходових клітинах, здійснюють дрібний ремонт вікон та дверей. Початком роботи з мережами є проведення гідравлічних випробувань, які здійснюються теплопостачальними організаціями.
Наразі працівники КП «ПСУБ» здійснюють гідропневматичне промивання мереж опалення з почерговим перекриттям секційних засувів.
До початку холодів комунальники планують також здійснити ремонтно-профілактичні роботи внутрішньобудинкових систем, перевірку та відновлення герметизації інженерних вводів, відновлення теплової ізоляції, заміну запірної арматури та інші заходи відповідно до „Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду”. Спільно з теплопостачальними організаціями працівниками підприємства проводяться роботи зі встановлення засобів обліку теплової енергії, адже одним із пріоритетних напрямків роботи в процесі підготовки до зими є впровадження енергоефективних заходів.

Придніпровська СУБ готує до літа житловий фонд.