Жахливий сморід і дірки в підлозі: черкаську родину переслідує посадовець ОДА

Телеканал «Антена» протягом кількох місяців відслідковує, на перший погляд, побутовий конфлікт між пересічним громадянином Вадимом Баранцовим та заступником голови черкаської ОДА Ярославом Березанем. Високопосадовець є власником комерційної нерухомості, над якою громадянину не пощастило купити квартиру.

Кілька років триває конфлікт і цькування громадянина – посадовець шляхом позову до суду намагався стягнути гроші начебто за затоплення офісного приміщення і навіть протиправно арештовував майно громадянина. Нині триває суд, але власник офісу уникає проведення експертиз які б довели непричетність громадянина до збитків, які начебто поніс пан Березань.

Вадим Баранцов маючи кілька дипломів про вищу освіту разом із журналістами «Антени» дослідив походження чималих статків посадовця і навіть виявив невідповідності між е-декларацією чиновника і його майновим станом. Пан Березань, в свою чергу, образився і подав до суду на журналістів «Антени» і на постраждалого від його дій громадянина.

Сьогодні конфлікт набув чергового апогею. Чиновник продовжує переслідування родини громадянина, поліція відмовляється втручатися. Вадим Баранцов знов виявив у підлозі своєї квартири дірку, а в ній шланг, через який з приміщення знизу подавався смердючий газ.

Вадим Баранцов запросив журналістів телеканалу 112 та Антени до себе в гості. Разом із журналістами до помешкання завітали представники Національного корпусу, Автомайдану та Білого молоту, щоб пересвідчитися в правдивості заяв громадянина. Але те, що цього разу довелося побачити, шокувало присутніх. Сморід в квартирі не давав можливості працювати в приміщенні.

Спроби достукатися до офісу знизу також виявилися безрезультатними – двері зачинені наглухо. Натомість крізь прочинені вікна видно, що в офісі, ймовірно, хтось ночує, адже в кількох кімнатах на підлозі розкидані речі, на розісланих матрацах постільна білизна. Але хто мешкає в офісі нам так і не вдалося дізнатися.

Враховуючи те, що в попередні дні поліція проігнорувала виклики, ми спробували викликати її так би мовити «на камеру».Героїв Дні

Вадим Баранцов уже не вперше викликає поліцію на свою адресу. Ймовірно, знаючи суть конфлікту, правоохоронці не поспішають їхати. Патруль прибуває за 20 хвилин і лише після повторного виклику. Хлопці у формі відбирають пояснення, оглядають приміщення та викликають слідчо-оперативну групу. Тим часом активісти вирішують навідати пана Березаня на робочому місті і почути пояснення, з яких причин він влаштував терор черкаській родині.

Тим часом на місце виклику прибула слідчо-оперативна група, яка зібрала докази та задокументувала інцидент. Господар домоволодіння вчергове власноруч ремонтує підлогу, а його дружина разом із маленькою донечкою мріють про спокійне життя. Телекомпанія «Антена» разом із черкаською громадою продовжують слідкувати за розвитком подій.

Судовий позов та дірка у підлозі: посадовець продовжує «тероризувати» черкаську родину.