У Смілі почав діяти «Громадський простір»

Стати учасником інтерактивної лекції про історію Сміли, послухати акустичну гітару чи більше дізнатись про моду чи покращення екології міста – все це стало тепер можливим на базі «Громадського простору».

Це не просто організація чи певне приміщення – це зібрання активних людей, що хочуть до себе як магніт «притягувати» таких самих містян, які прагнуть власними руками творити сьогодення.

Громадський простір розташувався в центрі Сміли у будівлі «Укртелекому».

Наразі у стінах Громадського простору вже відбулось більше десятка цікавих і пізнавальних зустрічей. У Смілі багато людей, що є фанатами своєї справи. Тож тепер вони можуть ділитись своїми безцінними знаннями із широким колом містян. Тут збираються і вечорами, і у вихідні, і у робочий час. Графік заходів організатори намагаються вибудовувати демократично, щоб всім було зручно. Дуже сподобались відвідувачам як фотодень, так і лекція про стиль і сучасні тенденції в моді. Тут збираються голови ОСББ і ті, хто хоче отримати знання в сфері оподаткування чи екології.

Лекції, навчання, семінари, пісні під гітару чи фото в оригінальних локаціях – все тепер можливе у Громадському просторі. Майже щодня заплановані різні заходи. Про всі плани і тематичні зустрічі організатори Громадського простору повідомляють на своїй сторінці у Фейсбуці. Тут же можливо і подати і свою заявку на проведення якогось заходу. Організатори твердять, хочуть громаду міста зробити більш активною.

Хоча все ж певні обмеження і правила у Громадському просторі є, кажуть організатори. Велика кількість учасників, запевняють, дає змогу бути об’єктивними і нікому не «перетягувати ковдру на себе».

Громадський простір відкритий для всіх, хто прагне насититись новою інформацією або навпаки поділитись нею. Стати учасником лекції, семінару, або гри чи фотодня може кожен охочий. Тут об’єднується молодь і люди старшого віку.

Слідкуйте за анонсами заходів у Громадському просторі і не кажіть більше, що у Смілі жити нецікаво і немає куди піти.