Оновлення парку “Ювілейний”

Більше п’яти років руйнується схил Дніпра у парку «Ювілейний». Проблема з’явилася через дощові води, які стікають по схилу. Вони розмивали ґрунт та осували ділянку парку.

КП «Дирекція парків» уже намагалося зупинити руйнування. Кілька років тому ділянка була забетонована. Проте, це дало тільки короткотерміновий результат. І з часом схил знову почав руйнуватися

Сьогоріч розпочато капітальний ремонт. Для перешкоджання розмиванню ґрунту встановлено фіксуючу плиту та дренажну міні-систему. Для цього в систему помістили спеціальні «лотки» для стоку води.

Нині виконано уже більшу частину робіт. Далі конструкцію буде укріплено та додатково забетоновано, – повідомляє КП “Дирекція парків”.

Черкаського міського голову відзначили у столиці

Міський голова Черкас  Анатолій Бондаренко отримав нагороду від лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко за кращі досягнення у виборчій кампанії в номінації «Новообраний міський голова». Загалом під час урочистого з’їзду було нагороджено 70 кращих «батьківщинівців» в 11 номінаціях.

Нагадаємо, делегація Черкаської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» взяла участь в урочистому з’їзді депутатів місцевих рад партії ВО “Батьківщина”, який відбувся 12 грудня, у Києві.