Давайте знайомитися

Телеканал «Антена» — перший і єдиний місцевий телеканал, що мовить у ротаційному форматі. Це означає, що кожен телевізійний сюжет виходить в ефір понад 100 разів протягом кількох днів, що дає змогу усім нашим глядачам отримати інформацію у зручний для них час.

Як телебачення ми працюємо з 2006 року. У 2014 році оновили формат і замість класичного регіонального телебачення стали ротаційним новинним, щоб бути оперативними і втамовувати інформаційний голод глядачів під час Революції Гідності. Тоді ж ми почали розширювати аудиторію і вийшли за межі Черкас.

ТЕХНІЧНЕ ПОКРИТТЯ

Наразі територія мовлення телеканалу — кабельні мережі м. Черкаси, м. Сміла (два з трьох найбільших міст області, заг. к-ть населення 347 000 осіб, що становить 28% населення області), м. Кам’янка, інші населені пункти — усі відслідкувати неможливо, оскільки посилання на трансляцію є у вільному доступі у мережі.

Також з 11 березня канал мовить на супутнику AMOS-7 (покриття — Європа, Західна Азія і частково – Північна Африка) та у мережі Т2 на території Черкаської області (близько 1,2 млн осіб).

Під час особливого періоду телеканал мовить також у мережі Т2 на територію Черкаської області.

Тим, у кого немає кабельного телебачення, але вони хочуть знати місцеві новини, телеканал у будь-який час можна дивитись онлайн. Телевізійні сюжети на запит можна також переглянути на сайті або на каналі youtube.

Крім того, разом із сотнями інших українських національних та місцевих телеканалів, телеканал «Антена» дивляться глядачі з таких міст України, як Одеса, Дніпро, Київ та інші, — у мережі «Ланет.TV» у розділі «Регіональні телеканали».

КОНТЕНТ

Телеканал має 100% україномовний контент власного виробництва і цілодобове мовлення.

АУДИТОРІЯ 

За даними репрезентативного соцдослідження, проведеного у грудні 2019 р. у м. Черкаси, найбільш популярним джерелом інформації для черкасців було і залишається телебачення — понад 41% черкащан отримують інформацію з екранів телевізорів.

Загалом телебачення є основним джерелом інформації для представників старшого покоління (64% глядачів) та значною мірою для середнього (35% глядачів). Інтернет-сайти однаково популярні, передусім, у середнього покоління, а соцмережі — у молоді.

Серед тих, то отримує інформацію з телебачення, 20% постійно дивляться телеканал “Антена”.

Вікова аудиторія телеканалу – люди 25-54 роки. Чоловіки частіше переглядають “Антену”, ніж жінки.

42% глядачів, які дивляться телеканал у всесвітній мережі, використовують для цього операційну систему Windows, 34,5% – Android, 20,5% – iOS.

Детально про аудиторію можна прочитати ТУТ.

12532397

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Цілодобовий телеканал Черкас