Трудові книжки можуть зникнути

У Мінекономіки підготувала пакет законів щодо скасування трудових книжок.

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус підготував пакет законів про скасування трудової книжки. Про це він написав у своєму Твіттері.

“Ховаємо совкову спадщина. Вислав на узгодження в інші органи пакет законів щодо скасування трудової книжки. Чекаємо реакції”, – написав міністр.

Як раніше повідомлялося, США дають українській владі останній шанс побороти корупцію. Про це розповів у своєму відеоблозі міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус.

Один коментар до “Трудові книжки можуть зникнути”

  1. Пояснення намагання влади скасувати ТРУДОВІ КНИЖКИ досить просте.
    За розпорядженням державних органів у 2011- 2013 роках у зв”язку з так званими “ліквідаціями” державних установ були звільнені деякі працівники, а на їх робочі місця прийняті інші працівники, переважно пенсіонери. Нагадаю, що “ліквідація” державної установи — це лише зміна цією установою кода ЄДРПОУ, без скорочення посад. Тобто у 2011-2013 роках багато малозабезпечених українців були взагалі позбавлені засобів існування за п.1 ст.40 КЗпП.
    А тепер держава намагається усіма способами затушувати цей геноцид (масове позбавлення людей засобів існування) , отже, скасування ТРУДОВИХ КНИЖОК призначене саме для того, щоб знищити його письмові підтвердження. Це щось на зразок того, як колись радянська влада вихолощувала відомості про голодомор 1932-1933 років.

Коментарі закриті.