Обшуки та кримінальні справи: як нардеп Голуб гальмує розвиток Золотоноші

Протягом останнього року збоку народного депутата Владислава Голуба, що обирався до Верховної Ради від Черкаського округу, неодноразово поширювалась негативна інформація стосовно керівництва м. Золотоноша. По кожному міському об᾽єкту внаслідок заяв нардепа порушувались кримінальні справи. В ході розслідування вилучались документи, необхідні для проведення робіт, що й досі гальмує процес розвитку міста та вирішення стратегічних завдань.

Всі порушені кримінальні справи не були доведені до суду через відсутність складу злочину. Вирішити питання з нардепом під час живого спілкування золотонісцям не вдається, адже народний обранець ігнорує зустрічі з виборцями. Натомість містяни змушені чекати проведення реконструкції колектора та будівництва очисних споруд поки правоохоронці, нацьковані нардепом, шукають чорну кішку у темній кімнаті. Очисні споруди, замовлені управлінням капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації, досі не передані на баланс міського водоканалу з легкої руки Владислава Голуба, який з трибуни Верховної Ради обливає брудом тутешніх посадовців.

За словами посадовців, у їхніх помешканнях було проведено обшуки, міського голову просили не проводити резонансної прес-конференції. Не виключено, що тиск буде тривати й надалі. На думку, Войцехівського, питання лежить у політичній площині.

Жодне звинувачення збоку нардепа не було підтверджено, що свідчить про упереджене ставлення народного обранця до міської влади Золотоноші. Тим часом місцеві жителі запрошують Голуба хоча б раз побувати на очисних спорудах та поспілкуватися із громадою.