ТОВ “Главшляхбуд” здійснює ремонт дороги Р-10

Як повідомляє прес-служба САД у Черкаській області, у селі Червона Слобода Черкаського району підрядна організація ТОВ «Главшляхбуд» виконує поточний середній ремонт автодороги державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 98+246 – км 106+000.

Для якісного виконання ремонтних робіт та дотримання технологічного процесу перед укладанням вирівнювального шару асфальтобетонного покриття підрядником було ліквідовано дефекти дорожньої основи.

Наразі відбуваються роботи з влаштування вирівнювального шару асфальтобетонного покриття на лівій стороні ділянки дороги. У планах підрядної організації – закінчити роботи з влаштування вирівнювального шару на всій раніше відфрезерованій ділянці та виконати роботи з влаштування шару покриття зі ЩМА-20. Разом із тим, виконуються роботи з фрезерування старого покриття наступної ділянки дороги.

Ремонтні роботи триватимуть до серпня, тому підрядник та замовник звертаються до всіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які виникають під час проведення робіт.

Читайте також: У Черкасах прослідковується позитивна динаміка щодо ремонту доріг.