Героїв Небесної Сотні вшанували смілянські студенти

Мітинг-реквієм зібрав студентів та педагогів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ.  У закладі вшанували пам’ять  Героїв Небесної Сотні. В урочистій обстановці згадали  подвиг учасників Революції гідності. Мабуть лише з плином часу ми дізнаємось всю правду про ці страшні події п’ятирічної давності.  Але зараз ми віддаємо данину великій людській, громадянській і національній відвазі та самовідданості, силі духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.

Саме в ці дні, п’ять  років тому, під час Революції Гідності  загинуло найбільше активістів Євромайдану. Події кривавих сутичок на столичному майдані увійшли у сторінки української історії, а також  знайшли своє відображення у віршованих рядках, що  присвячені героям Небесної Сотні.

Пам’ять героїв, що поклали життя ,  захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, присутні вшанували хвилиною мовчання.

День Героїв Небесної Сотні  відтепер є нагадуванням про велику ціну , які заплатили українці за своє прагнення жити у демократичній країні.

Дивіться також: День Героїв Небесної Сотні в Смілянському ЦППРК