27 травня у житті молодших гімназистів Сміли відбулася найголовніша подія року – випуск із молодшої школи

27 травня у житті молодших гімназистів Сміли відбулася найголовніша подія року – випуск із молодшої школи. Урочисті миті розпочали церемонією в стилі «Оскар». На червоному східнику кожного зі своїх вихованців чекала класний керівник. Антоніна Стуженко, котра 4 роки вкладала душу у цих зовсім юних школярів, нині міцно їх обіймала. Діти ж, як справжні  зірки, крокували червоною доріжкою і залюбки ділилися з рідною вчителькою враженнями, настроєм, мріями. Охоче розповідали про те, як готуються до 5-го класу, за що мріють отримати в житті «Оскар» та хто з рідних їх підтримує.

Кожна людина – це, безперечно, зірка. Та юні гімназисти, котрі полишають молодшу школу, на випускному святі продемонстрували цілий парад зірок.

Розділили радість свята з дітьми найрідніші для них люди – мами, тата,бабусі та дідусі.

Під час випускного діти провели і останній урок в молодшій школі. Щоправда, цього разу вони побували і на місці вчителя. Тож саме тим, хто усі ці роки щедро ділився з ними багажем знань, вони адресували найщиріші слова вдячності.

Нинішні випускники багатогранні і надзвичайно талановиті. Це вкотре вони довели, підготувавши творчі виступи.

На випускному святі найбільш старанні школярі отримали Похвальні листи. Несподіванкою стало для них і визначення переможців у різних  номінаціях шкільної премії «Оскар». Щастя дітей доповнили оплески і підтримка присутніх. Тож шкільне життя нинішніх маленьких випускників вже зіткане з великих і малих подій. Попереду на них чекає ще чимало яскравих вражень. Та щасливі миті перших шкільних років залишаться в пам’яті дітей назавжди.

Дивіться також: Свято останнього дзвоника відсвяткували у смілянській школі «Наша Перша»