На базі Смілянського Центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів відкрили новий навчально-практичний центр з металообробки

4 грудня на базі Смілянського Центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів відкрили новий навчально-практичний центр з металообробки.

Відкриття нового металообробного центру стало урочистою подією не лише для учнів та педагогічного колективу навчального закладу. Розділити радість від оновлення матеріально-технічної бази смілянського закладу професійної освіти приїхали представники Черкаської облдержадміністрація, депутати обласної ради. На відкриття новоствореного центру з металообробки запросили і керівників міста, соціальних партнерів, роботодавців. Віднині у центрі з металообробки на сучасних верстатах німецького виробництва працюватимуть не лише учні закладу. Тут підвищуватимуть кваліфікацію і верстатники, котрі  вже працюють за даним профілем.

Три групи верстатників опановують секрети металообробки в Смілянському Центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів. Хлопці вже працювали за верстатами, проте з нетерпінням чекають, зізналися, коли матимуть можливість працювати на нових. 

Разом з досвідченими майстрами встиг оцінити переваги нових верстатів і випускник Смілянського Центрупідготовки та перепідготовки робітничих кадрів Євгеній Усенко.

За такими верстатами,  наголошує Євгеній, можна виготовляти не просто деталі, а справжні витвори мистецтва з металу.

Роботу на новеньких верстатах гостям під пильним наглядом досвідчених майстрів продемонстрували учні та випускники навчального закладу. Довівши усім, що віднині базі нового навчально-практичного центру з металообробки буде здійснюватися підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації робітників за новими технологіями із застосуванням сучасних верстатів, матеріалів і обладнання, яке працюватиме для підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників машинобудівної галузі Черкаської області і не лише.