Як жінці встигнути все? У Смілі відбулися нові зустрічі у клубі «Чудо-люди»

«Чудо люди» – це ті, хто живе поряд з нами і просто робить свою роботу з насолодою, не дивлячись ні на що! — так пояснює Анна Мельник, засновниця клубу «Чудо люди» таку промовисту назву. А якщо глянути трохи глибше, то це місце цікавих знайомств, натхнення, радості та мотивації.

Чергова зустріч, що за традицією відбулась у ресторані «Танукі», була про «час, роботу, сім’ю, відпочинок та як все це поєднувати з посмішкою», а також як бути «просто щасливою людиною». Зібрались лише жінки, тож говорили про те, як саме представницям прекрасної статі встигати все.

Спікерами заходу були дві молоді чудо-жінки – Євгенія Тіхомірова та Мар’яна Мартинюк. Обидві – творчі особистості, у обох є діти , а також вони успішні у веденні власної справи. Тож ділились і власним досвідом, і ефективними знаннями та методиками. Головне, твердять, жінці треба усвідомити, що потрібно бути не святою і ідеальною, а живою і наповненою. Тобто діє аксіома: щаслива мама – щаслива вся сім’я. Якщо жінка знаходить час на себе, то це тільки позитивно позначається  на краще на всій родині.

Власними техніками, як допомогти собі насолоджуватись моментом, дозволити жити в кайф, а не як «тяговий кінь» все перекладати на свої плечі, поділилась і Євгенія Тіхомірова.

Зустрічі у клубі «Чудо люди» інтерактивні. Тож своїми думками з піднятої теми ділились всі учасниці спілкування. Діалог був жвавим, адже питанням «як все встигати?» задається  кожна жінка. Одностайно дійшли висновку – ніяк. Треба вміти вибудовувати пріоритети і не боятись делегувати повноваження. Головне для людини – бути наповненою, тобто займатись тим, що приносить задоволення, і тоді вона може набагато більше. Хто ж ці чудо-люди, а вірніше чудо-жінки, що цей принцип вже засвоїли, можна дізнатись у їхніх ексклюзивних інтерв’ю далі.