Пандемія – не привід сумувати, запевняють учні Смілянської гімназії імені Сенатора. Гімназисти відтворили сюжети картин відомих художників. Хоч зараз й обмежено спілкування, але гімназисти продовжують навчатись і розважатись.

Незвичайний флешмоб організувала зі своїми учнями вчитель музики та мистецтва гімназії Олена Вдовенко. Гімназисти “оживляли” картини, а створити потрібний антураж допомагали батьки.

«Виходимо з культурної ізоляції» — теж оголосили учні Смілянського ліцею «ЛІДЕР». Вони вирішили зосередитись  виключно на творчості української художниці-живописця, ілюстратора дитячої літератури Євгенії Гапчинської. Моделювали картини ліцеїсти  Марія Денщикова, Поліна Нечаєва та Катя Лобенко. Автором ідеї виступила  Наталія Денщикова .Юним творцям мистецтва з ліцею «Лідер» ця справа припала до душі і принесла масу задоволення.

А 21 квітня, у Всесвітній день творчості та інноваційної діяльності такий же флешмоб провели і учні Смілянської загальноосвітньої школи №7. Таке домашнє завдання з музичного мистецтва своїм п’ятикласниками поставила вчитель музики та мистецтва Людмила Царинна.  Ця справа є своєрідною творчістю з інноваційною діяльністю, переконана педагог,  адже діти разом з батьками “оживляли” картини українських та зарубіжних художників. «Вийшло, на мою думку, дуже круто!!! Молодці!!!» – похвалила своїх учні педагог. Оцінити їх старання можуть і наші глядачі.

Від editor