Сучасний гімнастичний комплекс побудовано в Черкасах у приміщенні колишнього кінотеатру "Мир". У комфортних умовах нових залів займаються юні вихованці КДЮСШ "Спартак". Дитячий спорт - один із головних пріоритетів міського голови Черкас Бондаренка та його команди.

Дитячий спорт – головний пріоритет міського голови Бондаренка та його команди

Сучасний гімнастичний комплекс побудовано в Черкасах у приміщенні колишнього кінотеатру “Мир”. У комфортних умовах нових залів займаються юні вихованці КДЮСШ “Спартак”. Дитячий спорт – один із головних пріоритетів міського голови Черкас Бондаренка та його команди.

Раніше спортивною гімнастикою тут займалися близько 400 дітей. Нині ця цифра трохи менша, адже доводиться дотримуватися санітарних норм, згідно з якими на 5 м2 може займатися одна дитина, розповів заступник директора закладу Станіслав Коваленко.

«Мені дуже приємно, що зараз черкаські діти можуть займатися спортивною гімнастикою у гарних умовах. Ця гімнастична зала – ще один приклад того, що я та моя команда приділяємо значну увагу розвитку спорту у Черкасах. Запевняю – робитимемо це і надалі, щоб нове покоління черкасців виростало сильним та здоровим», – зауважує міський голова Анатолій Бондаренко.

Дивіться також: КІНОТЕАТР «МИР» РЕКОНСТРУЮЮТЬ ПІД СПОРТИВНІ ЗАЛИ

Дивіться також: МЕР БОНДАРЕНКО ОСОБИСТО КОНТРОЛЮЄ РЕКОНСТРУКЦІЮ СПОРТЗАЛУ В ПРИМІЩЕННІ КОЛИШНЬОГО КІНОТЕАТРУ “МИР”