ЦНАП Черкаси

У Черкаському ЦНАПі планують відновити докарантинний режим роботи

Нині Черкаський центр надання адміністративних послуг працює у зміненому режимі. Це пов’язано із запровадженим у країні карантином через коронавірус. Відповідне рішення щодо зміни режиму роботи ЦНАПу 2 червня ухвалив виконавчий комітет.

Так, у період карантину він працює за таким розкладом: понеділок – п’ятниця з 8:00 до 17:00, обідня перерва – 13:00-14:00; прийом суб’єктів звернень: понеділок – п’ятниця з 10:00 до 15:20, обідня перерва – 13:00-14:00.

Дивіться також: ЦНАПИ МОЖУТЬ РОЗПОЧИНАТИ РОБОЧИЙ ДЕНЬ ТА ПРИЙОМ ВІДВІДУВАЧІВ РАНІШЕ 10 ГОДИНИ РАНКУ, ЯК БУЛО ПЕРЕДБАЧЕНО РАНІШЕ

Крім того, талони на попередню чергу на прийом до адміністратора для подання документів на отримання адміністративних послуг видаються щодня з 8.00 (кількість обмежена), а кожного четверга з 10.00 видаються талони на наступний тиждень.

Дивіться також: ЧЕРКАСЬКИЙ ЦНАП ВІДНОВИВ РОБОТУ, АЛЕ ЛИШЕ ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ

«З урахуванням чисельних звернень та скарг громадян до керівництва Черкаської міської ради щодо відновлення докарантинного режиму роботи Центру надання адміністративних послуг, було підготовлено відповідний проект рішення  виконкому, згідно якого робота ЦНАПу повертається до попереднього режиму, але з дотриманням карантинних заходів», – розповів директор департаменту управління справами та юридичного забезпечення Юрій Гончар. 

Дивіться також: МІСЬКИЙ ЦНАП ПОЧАВ ПРИЙМАТИ ЗАЯВНИКІВ ЗА ПОПЕРЕДНІМ БРОНЮВАННЯМ ЧАСУ

Відповідно, після ухвалення рішення виконкомом, графік прийому суб’єктів звернень буде здійснюватися:
• пн, ср, пт з 08.00 – 17.00 (без перерви на обід);
• вт, чт з 08.00 – 20.00 (без перерви на обід);
• сб з 08.00 – 15.00 (без перерви на обід);
• нд – вихідний.