дтп

Водієві автомобіля, який вчинив смертельне ДТП у Жашківському районі, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

В наслідок ДТП жінка загинула на місці події, дитину госпіталізували до лікарні. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, 12 липня, в селі Червоний Кут, Жашківського району, водій автомобіля «Opel Vectra» виїхав на зустрічну смугу та ліве узбіччя де здійснив наїзд на дитину та її маму, які їхали в попутному напрямку. Внаслідок ДТП жінка загинула на місці події. Дитину з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні.

Зловмисника, який перебував у стані сп’яніння було затримано відповідно до статі 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою строком на 60 діб.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.