Про свої досягнення за рік роботи у Верховній Раді України розповіли нардепи від “Слуги народу” на пресконференції, що відбулася в Черкасах 22 липня.

У звітах депутати-мажоритарники від політичної сили розповіли про основні проблеми округів та конкретні справи, які зробили нардепи за цей період.

Загальна проблематика всіх округів – зруйновані дороги та інфраструктурні проблеми місцевих громад. Саме над їх вирішенням депутати працювали на своїх округах.

Звіт розпочався з доповіді голови обласного осередку партії, нардепа Олександра Завітневича, яку продовжили депутати-мажоритарники, а також народний депутат, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Роксолана Підласа.

Олександр Завітнєвич: “Ми викинули з влади старі політичні сили. Ми дотримувались процедур при роботі парламенту, а не діяли хаотично. Як голова комітету з питань національної безпеки та розвідки зазначу, що ми прийняли закони, які надали учасникам бойових дій належних гарантій, підняли систему звань до натівських стандартів, урегулювали ряд інших питань”.

Також Завітневич не оминув і тему місцевих виборів: “Ми готуємося до виборів також, і тут, насамперед, акцент на місцевих. Ми будемо радитися з громадою і чекати від них реакції та затвердження на наших кандидатів”.

Роксолана Підласа сконцентрувала свою доповідь на ухвалених законах: “У кожній області вже будується безпрецедентна кількість доріг. Черкаський обласний драматичний театр буде цьогоріч завершений саме завдяки програмі “Велике будівництво”. Окрім того, ми дали доступ середньому і малому бізнесу до дешевого фінансового ресурсу, запрацювали кредитні програми. Середня сума кредиту складає 50 тисяч гривень”.

Любов Шпак, обрана по Черкаському виборчому округу №194, розповіла, чому вона тривалий час уникала публічності: “У цей час “жовта преса” говорила, що я не відвідую Верховну Раду, але поки я була на лікарняному, громадська приймальня постійно працювала, помічники постійно проводили прийом”.

Любов Шпак також повідомила: “У вересні ми почнемо копітку роботу по бюджету на 2021 рік. Зроблю все, щоб у проекті бюджету були відображені інтереси нашого округу і Черкащини, окремо там слід врахувати матеріальну підтримку для незахищених верств населення”.

Олег Арсенюк, обраний по виборчому округу №195, зареєстрував 39 законопроектів, надав 300 відповідей на звернення громадян.

Олександр Скічко, якого було обрано по виборчому округу №197, розповів про реалізовані на окрузі проекти і перспективні плани – будівництво стадіону в Золотоноші та в черкаській школі №29.

Від antenna