дтп

Протягом лише однієї години на Черкащині сталися чотири ДТП, у яких одна особа загинула

Так, о 7:49 надійшов виклик, що у Монастирищенському районі між селами Коритня та Шабастівка зіштовхнулися два автомобілі. Медики надавали допомогу 31-річній жінці при надії, у якої діагностували перелом кісток тазу, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. ЇЇ доправили до Монастирищенської ЦРЛ. Під час зіткнення загинула 51-річна жінка.

О 8:27 диспетчер екстренки прийняла виклик, що на перехресті вулиць Чорновола та Сагайдачного у Черкасах зіштовхнулися два автомобілі та службовий автобус-розвозка, у якому не було пасажирів. На місці працювали дві бригади ШМД. Медики надавали допомогу 36-річному чоловіку із струсом головного мозку, який від госпіталізації відмовився. Постраждалу 63-річну жінку із закритим переломом ключиці та травматичним ушкодженням грудної клітки і 64-річного чоловіка із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку фахівці екстренки доправили до Третьої Черкаської міської лікарні.

О 8:50 надійшов виклик, що на проспекті Хіміків зіштовхнулись легковик та вантажівка. Медики надавали допомогу 28-річній жінці зі ЗЧМТ, струсом головного мозку, переломом плеча та 33-річному чоловіку зі ЗЧМТ, струсом та забоєм плеча. Обох їх доправили до Третьої Черкаської міської лікарні.

О 8:58 надійшов виклик, що у Каневі в центрі міста зіштовхнулися легковик та мопед. Бригада екстренки надавала допомогу 30-річній водійці мопеда, яку доправили до Канівської ЦРЛ із ЗЧМТ, струсом головного мозку, забоєм грудної клітки та, можливо, переломом грудини.