Смілу з робочим візитом відвідав голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук

5 листопада з робочим візитом Смілу відвідав голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Сергійчук. Головна мета – особисто проінспектувати Смілянську міську лікарню. Адже це перший соціальний об’єкт в місті, що почали опалювати.

Очільника Черкащини зустрічав Сергій Ананко. Хоча його ще офіційно не визнано міським головою Сміли, та, за попередніми результатами, він переміг з великим відривом, тож вже активно взявся до роботи.

Як відбувався запуск очільнику області доповіли, як то кажуть, з перших вуст заступник директора комунального підприємства «Смілакомунтеплоенерго» та головний інженер. Котельню, що забезпечує теплом головний корпус міської лікарні, інфекційне відділення, поліклініку та п’ятиповерховий житловий будинок, розташований поруч, поки єдину з 18-ти запустили у Смілі.

Також цього дня голова Черкаської облдержадміністрації пересвідчився, як триває реконструкція приймального відділення міської лікарні. Нині роботи в активній фазі. Очільник області поспілкувався з виконуючим обов’язки директора лікарняного закладу та пообіцяв всіляку підтримку у розвитку медицини Сміли і надалі.