В Черкасах фіксують масові порушення – агітація в день тиші з боку кандидата Євпака

Сьогодні на території міста Черкаси громадяни масово фіксують агітацію, яку проводить кандидат на посаду міського голови Черкас Віктор Євпак.

Біля двох черкаських ТРЦ – Любави та Депоту агітатори активно роздавали листівки та наліпки з агітацією за Євпака та чорним піаром проти Анатолія Бондаренка. В обох випадках викликана поліція затримала порушників законодавства, яких може очікувати навіть кримінальна відповідальність. Біля ТРЦ Депот незаконну агітацію проводили в тому числі неповнолітні особи. За фактами порушення виборчого законодавства відкрито кримінальне провадження.

Оперативна група поліції фіксує кримінальне правопорушення
Біля ТРЦ Депот роздавали агітпродукцію Євпака
Поліція вилучила докази, відкрито кримінальне провадження

Крім того, в різних мікрорайонах міста зафіксовані факти свіжого розклеювання агітпродукції Євпака та розкладання її у поштові скриньки вже в ден, коли агітація заборонена. На дошках оголошень біля під’їздів багатоповерхових будинків розміщують рекламні оголошення з текстами, що закликають проголосувати за Євпака.

Агітпродукція Євпака була розклеєна вранці, 21 листопада 2020
На дошках оголошень біля під’їздів з’явилася контрагітація від Євпака
Євпак прибіг до протиправної агітації, бо відчуває свій програш

Як раніше повідомляла телекомпанія Антена, біля ТРЦ Депот поліція затримала групу осіб, що роздавали агітпродукцію партії Голос та кандидата на посаду міського голови Черкас Віктора Євпака.