Поліція Черкащини відкрила кримінальне провадження за фактом смертельної ДТП на Золотоніщині

Кримінальне провадження відкрито за статтею 286 ККУ. В результаті ДТП водій автомобіля Renault Logan загинула на місці. Водія автомобіля та пасажира Kia Sorento доставлено до Золотоніської ЦЛР з травмами різного ступеня тяжкості.

3 грудня на 118-му кілометрі автодороги “Бориспіль – Запоріжжя” в напрямку до міста Золотоноша водійка автомобіля Renault Logan розпочала обгін автомобіля, виїхала на зустрічну смугу руху та вчинила зіткнення з автомобілем Kia Sorento. Внаслідок ДТП водій автомобіля Renault Logan загинула на місці. Водія автомобіля та пасажира Kia Sorento доставлено до Золотоніської ЦЛР з травмами різного ступеня тяжкості.

Дивіться також: У ЧЕРКАСАХ СТАЛАСЬ ДТП, ВНАСЛІДОК ЯКОЇ ПОСТРАЖДАВ 9-РІЧНИЙ ХЛОПЧИК. ДИТИНУ ШПИТАЛІЗУВАЛИ, ВОДІЮ ОГОЛОШЕНО ПІДОЗРУ

Наразі за вказаним фактом слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області розслідується кримінальне провадження, відкрите за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Всі обставини пригоди будуть з’ясовані в ході слідства.