Олена Шевченко

Висловлюємо щирі співчуття з приводу смерті Олени Шевченко, депутатки Черкаської міськради, очільниці фракції “За майбутнє”

З сумом повідомляємо про смерть депутатки Черкаської міської ради Олени Шевченко та висловлюємо щирі співчуття рідним покійної.

“Раптово і передчасно пішла з життя молода жінка, наш друг, надійний член команди, прекрасний фахівець, чудова людина, справжня патріотка Черкас, — написав у своїй сторінці на Фейсбук перший заступник черкаського міського голови Сергій Тищенко. — Це непоправна і величезна втрата для всіх нас. Щирі співчуття рідним і близьким. Оленко, Царства тобі Небесного. Невимовно боляче, що твоє молоде життя обірвалось так рано. В усіх складних ситуаціях та напружених робочих моментах ти жодного разу не повела себе непорядно, і ніколи не зраджувала власним принципам та ідеалам. Ти завжди була щирою і відвертою, вміла твердо відстоювала свою позицію. Дуже боляче усвідомлювати, що ще пару днів назад ми говорили про плани на майбутнє, а зараз тебе вже немає з нами… Спочивай з миром. Ти назавжди залишишся в серці кожного, хто мав честь і радість тебе знати”.

“Сьогодні надійшла сумна звістка: перестало битися серце заступниці директора департаменту фінансової політики, депутатки міської ради, очільниці фракції «За Майбутнє» Олени Шевченко, — пише прес-служба Черкаської міської ради. — Черкаська міська рада, її виконавчий комітет та міський голова Анатолій Бондаренко висловлюють щирі співчуття із приводу передчасної смерті колеги. У нашій пам’яті Олена Шевченко назавжди залишиться привітною та щирою людиною, доброзичливою колегою, справжнім професіоналом своєї справи, завжди уважною та відповідальною.

Її смерть – це непоправне горе для її рідних, близьких, друзів та колег. Жодні слова не вгамують біль від цієї важкої втрати. Вічна і світла пам’ять”.

R.I.P.