Смілянська майстриня Людмила Панченко відзначила 90-річчя

Сьогодні їй виповнилося 90 років, а її оселя нині схожа на виставку справної майстрині. Людмила Миколаївна Панченко – смілянка, яка із дитинства і до сьогодні голкою і нитками створює витвори мистецтва. Тож зараз про неї…

Картини, рушники, українські етнокостюми, а також скатертини, серветки і все чого душа забажає. Рукодільниця певно створила не одну сотню виробів. І це стосується лише вишивки хрестиком, яка не остання в її доробку.

Вишивання пані Людмили не обмежується домом. Свого часу вона виготовляла красу за кордон, у церкви і на виставки. Публікації про останні нагороди за роботу і досі зберігає. Говорить – завжди приємно згадувати моменти, що і дотепер надихають.

За вишивкою – в’язання. Тут теж має досягнення. З-під гачка Людмили Миколаївни вийшов не один виріб: хустки, светри, шкарпетки тощо. Їх вона дарує близьким, рідним та знайомим. До слова цього разу через журналістів Сміла.ua передала для бійців у зону ООС в’язані шкарпетки. Гадаємо – вони їм обов’язково стануть у нагоді. На останок привітаємо ювілярку і побажаємо міцного здоров’я і невичерпного натхнення. А ми й надалі будемо милуватися результатами праці, що потребують залізного терпіння і таланту.