У Смілі хлопця вразило струмом. Терміново потрібна допомога

18 квітня пообіді сталась трагедія. На станції ім. Т.Г Шевченка смілянського підлітка вразило струмом. Під час так званих «розваг» 16-річний хлопець заліз на дах цистерни, де його було травмовано електрострумом контактної мережі. Про це повідомляють на сайті Одеської залізниці.

«Відомо, що мешканець м. Сміла 2004 р.н. разом із своїм товаришем каталися неподалік станції на велосипедах та «із цікавості» вирішили піднятися на цистерну».

Зняти хлопця з вагона змогли рятувальники Смілянського райвідділу ДСНС лише після заземлення контактної мережі. На ношах хлопця передали медикам.

Каретою швидкої допомоги потерпілого доставлено до опікового центру м. Черкаси. На момент госпіталізації у нього діагностовано 50% опіків тіла. Обставини трагедії з’ясовуються.

«Залізничники вкотре попереджають, що напруга контактної мережі – 27,5 кВт. При наближенні до проводу контактної мережі ближче ніж на 2 метри може виникнути електрична дуга між тілом людини і дротом та завдати електротравму з важкими наслідками для здоров’я.

Об’єкти залізничної інфраструктури не місце для розваг та селфі». (Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»)

На лікування потерпілого юнака тепер родина екстрено збирає кошти. Звертаються за допомогою до всіх небайдужих. Наразі хлопець у стабільно тяжкому стані. Днями йому мають робити операцію з пересадки шкіри. Кошти можна перераховувати на картку мами: 5168 7554 5327 6756 Шевченко Тетяни Олександрівни