Черкаські патрульні виявили осіб з викраденими документами та, ймовірно, наркотичними речовинами

Патрулюючи містом, інспектори роти тактико-оперативного реагування отримали повідомлення про те, що на вулиці Руставі невідомі особи, ймовірно, розповсюджують наркотичні речовини. Про це повідомив перехожий, який став свідком події.

Прибувши за вказаною адресою, ТОРівці виявили автомобіль ВАЗ 2170, біля якого стояли 3 чоловіка. Побачивши поліцейських, особи почали помітно нервувати, а один із них різко заскочив до автомобіля, зняв сумку та залишив її на задньому сидінні.

Під час поверхневої перевірки у одного з чоловіків патрульні виявили 2 поліетиленових пакетики з речовиною, схожою на наркотичну.

Оглянувши територію поруч з особами, поліцейські виявили ще 2 поліетиленових пакетики з речовиною, схожою на наркотичну та коробочку у формі яйця, в якій налічувалося 11 поліетиленовими пакетиків з порошкоподібною речовиною, ймовірно, амфетаміном.

В подальшому патрульні провели поверхневу перевірку автомобіля ВАЗ 2170. Громадянин, який попередньо намагався уникнути зустрічі з поліцейськими, показав вміст сумки, яка лежала на задньому сидінні. Всередині були банківські картки, посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу на ім’я зовсім іншої людини. Перевіривши дані документів за наявною базою, інспектори встановили, що учора документи були викрадені з автомобіля. Також інспектори виявили набір відмичок, які використовуються для відкриття замків без використання ключа.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка далі займається цією справою.

фото ілюстративне.