У Золотоноші провели ярмарок вакансій для охочих працювати у міжнародній компанії

У зв’язку з відкриттям у Черкасах нового заводу з виготовлення електрокабельної продукції для відомих автомобільних брендів, на замовлення міжнародної компанії «Aptiv Service» фахівці Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості організували міні-ярмарок вакансій для 11 безробітних.

Захід відкрила начальниця відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонної філії Світлана Кириченко, яка представила запрошених роботодавців.

Фахівчиня з найму робочої сили Маргарита Казьмірік розповіла про майбутнє відкриття нового заводу у Черкасах, перспективи працевлаштування, оплачуване навчання на робочому місці, можливості кар’єрного зростання у міжнародній компанії та розмір заробітної плати.

Начальник транспортного відділу компанії «Aptiv Service» Євгеній Зозуля розповів про можливе перевезення працівників на роботу та з роботи за визначеними маршрутами.

Учасники заходу ознайомилися з перспективними вакансіями та обрали для себе оптимальний варіант подальшого працевлаштування.

Золотоніська міськрайонна філія ОЦЗ