У Відокремленому структурному підрозділі «Уманські енергетичні мережі» активно ведеться капітальний ремонт адміністративної будівлі. Створення комфортних умов та турбота про колектив у свою чергу відображається у підвищенні працездатності та якості виконання завдань.

За словами директора ВСП «Уманські енергетичні мережі» Сергія Ченчика наприкінці грудня минулого року завершився ремонт сервісного центру, групи по обслуговуванню приладів обліку електроенергії та служби високовольтних ліній ВСП «Уманські енергетичні мережі. Нині триває другий етап – внутрішні роботи приміщень, завершено ремонт четвертого поверху.

— Встановлена система вентиляції та кондиціонування, відремонтований санвузол, витяжки, встановлений бойлер. Повністю замінені старі меблі на нові: стільці, столи, шафи. Проведено світло в коридорах із датчиками руху. Повністю відремонтовано приміщення для працівників релейного захисту і автоматики, клас для технічного навчання працівників дільниці релейного захисту і автоматики, — розповів директор ВСП «Уманські енергетичні мережі» Сергій Ченчик.

Ведуться ремонтні роботи і у актовому залі, він буде обладнаний проектором, мультимедійним екраном, інтерактивною дошкою для того, аби якісно та ефективно проводити збори колективу, тренінги, вирішувати робочі питання.

— Приємно ходити на роботу, хочеться працювати ще краще. Завдяки турботам керівництва, професіоналізму та умінням усієї бригади, яка лагодила та проводила комунікацію, ми отримали сучасний ремонт, — прокоментувала інженер по розрахунку ВСП «Уманські енергетичні мережі» Антоніна Сидорук.

Начальник служби уманських високовольтних мереж ВСП «Уманські енергетичні мережі» Костянтин Бунін зауважує, що у приміщеннях стало набагато комфортніше працювати, завдяки системі кондиціонування можна відрегулювати температуру, чого раніше неможливо було зробити.

— Нашому колективу дуже подобаються ті зміни, які відбуваються в «Уманських енергетичних мережах». Хочеться показувати ще кращі результати і працювати на користь розвитку нашого Товариства та енергетичної галузі загалом, — зазначив начальник служби уманських високовольтних мереж ВСП «Уманські енергетичні мережі» Костянтин Бунін.

Споживачі теж приємно вражені осучасненням Товариства.

— Комфортно, сучасно, наші споживачі теж задоволені, стало набагато швидше та якісніше обслуговувати наших абонентів, сучасний інтер’єр, робота для усіх тільки в задоволення, — розповіла економіст відділу договірних відносин комерційної служби ВСП «Уманські енергетичні мережі» Вікторія Ващенко.

Колектив ВСП «Уманські енергетичні мережі» вдячний Товариству за постійну турботу, за створення належних та комфортних умов праці.

Найбільша цінність для ПАТ «Черкасиобленерго» — працівник, адже саме завдяки спільним зусиллям та відданості кожного члену колективу Товариства компанія успішно та якісно виконує головне завдання — якісний та надійний розподіл електричної енергії усім споживачам Черкаської області.

Від editor