Управлінська компанія промиває бойлери у багатоквартирних будинках, аби мешканці отримували більш якісні послуги, адже після цієї процедури із кранів тече у середньому на 10-20°С гарячіша вода.

Таку процедуру у Черкасах проводять уперше, і ефект від неї тішить і фахівців управлінської компанії, і мешканців, які отримують якіснішу послугу.

В управлінні компанії понад сотня будинків, у яких установлено бойлери для підігріву гарячої води. Серед них є як нові, яким кілька років, так і не дуже — більшості 10-20 років.

Працюють за допомогою спецустановки, яка миє нагрівальні елементи кислотним розчином, розщеплює та видаляє з нагрівальних елементів наліт, іржу та інші відкладення. Наразі повернули до життя бойлери у понад 20-ти багатоквартирних будинках, до кінця року заплановано промити ще у майже 80-ти.

Дивіться також: ПІСЛЯ ПРОМИВАННЯ БУДИНКОВИХ БОЙЛЕРІВ — +10° ДО ТЕМПЕРАТУРИ ГАРЯЧОЇ ВОДИ

Зокрема, мешканці багатоквартирки на Смілянській, 123/2 після промивання вже помітили неабиякий ефект: до процедури їхній бойлер нагрівав воду до 35°С, а після — до 57°С.

Заявка від мешканців на ці роботи не потрібна, вони йдуть планово. Крім того, ці роботи можна проводити і в опалювальний період, тоді мешканців заздалегідь попереджатимуть про дату.

Від editor