З 15 вересня управлінська компанія спільно з теплопостачальними організаціями розпочинає масове заповнення систем будинків теплоносієм

Про це повідомляє головна інженерка «Нової якості» Катерина Папуша.

—  Люди традиційно у теплу пору починають змінювати радіатори чи інші елементи системи опалення у квартирі. Все це робиться, коли у трубах злитий теплоносій. З мого досвіду, частина співвласників відтягують ремонтні роботи до останнього і коли приходить час готувати будинок до старту опалювального сезону виявляється, що запустити теплоносій ми не можемо, бо ж це буде потоп у квартирі, — розповідає головна інженерка компанії. — Тому ми ще кілька тижнів тому говорили про старт цих робіт із 15 вересня. І нагадуємо зараз! Мешканців просимо звертати увагу на дату заповнення системи теплоносієм, що зазначена в оголошеннях, та завершити ремонт на мережі до цього часу.

Читайте також: ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ: З 15 ВЕРЕСНЯ «НОВА ЯКІСТЬ» НЕ ПРИЙМАЄ ЗАЯВКИ НА ЗЛИТТЯ ТЕПЛОНОСІЯ ІЗ СИСТЕМИ

Про роботи черкасців інформують заздалегідь оголошеннями у під’їздах. Якщо ви не встигли завершити до зазначеної дати ремонт тепломереж у квартирі, то ОБОВ’ЯЗКОВО повідомте про це управлінську компанію через кол-центр: 56-01-01 або 59-01-01.

Нагадуємо, опалювальний сезон у Черкасах стартує в середині жовтня або раніше за умови, що середньодобова температура упродовж кількох днів опуститься нижче восьми градусів тепла. Тому аби, як слід, підготуватися до старту опалювального сезону, потрібно заповнити системи всіх понад 800 будинків, перевірити комунікації та їхні проблемні ділянки, щоб якомога легше увійти в опалювальний сезон.

Додамо, упродовж весняно-літнього сезону управлінська компанія усувала причини минулорічних поривів, замінювала аварійні ділянки мереж, аварійні крани та запірну арматуру. Окрім того, цьогоріч удалося промити систему опалення близько сотні будинків. У попередні два роки такі роботи виконали в понад пів тисячі багатоквартирках.

джерело