водійка автомобіля Citroen C4, рухаючись населеним пунктом, здійснила наїзд на пішохода. Жінка переходила проїжджу частини дороги у невстановленому місці, на неосвітленій ділянці

Молода жінка загинула у ДТП у Балаклії. Вона переходила дорогу у невстановленому місці

Аварія сталася 10 жовтня близько 20:00 на вулиці Миру. На місці правоохоронці встановили попередні обставини ДТП. 29-річна водійка автомобіля Citroen C4, рухаючись населеним пунктом, здійснила наїзд на пішохода. Жінка переходила проїжджу частини дороги у невстановленому місці, на неосвітленій ділянці. Від отриманих травм 29-річна мешканка села Балаклія загинула.

Водія освідчили — за кермом вона була твереза. За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого відкрили  кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Дивіться також: У страшній ДТП на Звенигородщині загинули дві жінки, ще трьох постраждалих доправили до лікарні

Санкція передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. У справі призначили ряд експертиз, за висновками яких встановлять всі обставини ДТП. Автомобіль доставили на майданчик тимчасового тримання. Слідство триває.

Дивіться також: У Черкасах водійка на повороті не впоралась із керуванням і наїхала на пішохода

Сектор комунікації поліції Черкаської області