смертельна ДТП

За смерть 3 потерпілих винуватцю ДТП присудили 8 років позбавлення волі

За публічного обвинувачення Черкаської обласної прокуратури Придніпровським районним судом м. Черкаси визнано винним водія автомобіля «KIA Optima» у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть 3-х потерпілих.

Суд призначив йому покарання у вигляді 8 років позбавлення волі та 3 років позбавлення права керувати транспортними засобами.

Дивіться також: ЧЕРКАЩАНИНУ, ЯКИЙ ВЧИНИВ ДТП, У ЯКІЙ ЗАГИНУЛИ ДВОЄ ЧОЛОВІКІВ І ЖІНКА, ОГОЛОСИЛИ ПРО ПІДОЗРУ

Встановлено, що 44-річний чоловік 20.06.2021, керуючи автомобілем «KIA Optima» та рухаючись в м. Черкаси по вул. Пастерівська, в порушення вимог Правил дорожнього руху України, був не уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, перед зміною напрямку руху не переконався, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де перед перехрестям з бульваром Шевченка, допустив зіткнення з автомобілем «AUDI A4».

У результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди загинули водій та пасажир, які перебували в автомобілі «AUDI A4», а також пасажир, який перебував в автомобілі «KIA Optima». Вину обвинувачений визнав повністю.

джерело