новорічне свято для дітей енергетиків

Для дітей енергетиків влаштували новорічне дійство з подарунками та розвагами

Напередодні Дня Святого Миколая у апараті управління Товариства біля святково вбраної ялинки відбулось новорічне свято для дітей працівників ПАТ «Черкасиобленерго». Чарівний настрій та позитивні емоції дітям дарував Дід Мороз зі Снігуронькою, які завітали на захід.

Діти разом з казковими героями запалили вогники на новорічній ялинці, водили хороводи, гралися у рухливі ігри, розповідали вірші, відгадували загадки, співали і танцювали.

Долучилися до святкового дійства і батьки, вони охоче підспівували пісень та раділи спільно з найменшими гостями.

Подбали про дитяче свято первинна профспілкова організація ПАТ «Черкасиобленерго» та керівництво Товариства.

— Сьогодні напередодні Святого Миколая ми проводимо відкриття нашої святкової ялинки біля офісу ПАТ «Черкасиобленерго». Зараз тут присутні діти наших колег, які працюють в апараті управління, Черкаській міській філії, відокремленому структурному підрозділі «Черкаські районні енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго» та ВП «Черкасиенергоремонт». Свято проводить Дід Мороз та Снігуронька. Дітям дарують іграшки і солодкі гостинці, — розповів голова первинної профспілкової організації ПАТ «Черкасиобленерго» Олександр Чорний.

Задоволені таким казковим дійством і батьки дітей.

— Дуже приємно, що у нашому Товаристві це свято вже стало доброю традицією, велика вдячність організаторам, профспілковому комітету та адміністрації, сподіваємося і на наступний рік відвідати цей захід, — прокоментував начальник служби по роботі зі споживачами дирекції комерційної ПАТ «Черкасиобленерго» Сергій Труба.