Адміністрація шкіл активно працювала, щоби максимальна кількість учнів із дистанційної освіти перейшла на офлайн-навчання.

За інформацією заступниці міського голови Черкас, кураторки галузі Anastasiia Chubina, на початку зимових канікул Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради провів анкетування батьків про вибір форми навчання на наступний семестр.

Враховуючи побажання батьків та можливості закладу, підійшли до вирішення проблеми індивідуально. Тому в другому семестрі частина шкіл навчатимуть дітей за змішаною формою, деякі виводитимуть класи тиждень через тиждень, а деякі зможуть вивести й додаткові класи, оскільки закінчили ремонт укриттів.

«Наразі чекаємо акту відповідної комісії про безпечність та відповідність цих укриттів певним вимогам. Тому ці школи зможуть розпочати навчання в очному режимі за кілька днів. Просимо батьків упродовж першого тижня з розумінням поставитися до організаційних процесів. Усім бажаю безпечного та легкого навчання», — зазначила Анастасія Чубіна.

Від editor