Для надійного і якісного розподілу електричної енергії споживачам та в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду у Товаристві тривають планові роботи. Зокрема продовжується перевірка готовності електрооб’єктів, виконання капітальних та поточних ремонтів електромереж.

— Зараз бригада Черкаської міської філії ремонтує високовольтний кабель 10 кВ, який забезпечує живлення одного із об’єктів критичної інфраструктури міста Черкаси, — говорить головний інженер Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Антонюк.

Дивіться також: ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» ВСТАНОВИЛО ТРАНСФОРМАТОРНУ ПІДСТАНЦІЮ ДЛЯ ОБЛАСНОГО МЕДЗАКЛАДУ ОНКОЛОГІЇ

За словами спеціалістів Черкаської міської філії першочергово Товариство дбає про надійність електромереж, які живлять критичну інфраструктуру Черкас. Тому докладають максимум зусиль, аби виконати ці роботи оперативно та якісно. Для виконання необхідних робіт енергетики задіяли спецтехніку.

— Нині ми перебуваємо на вулиці Гетьмана Сагайдачного, виконуємо ремонт кабельної лінії 10 кВ. Напередодні на нашу диспетчерську службу надійшло повідомлення про пошкодження кабельної лінії. Далі за допомогою спеціальної електротехнічної лабораторії, яка виїхала на місце дефекту, була виявлена ділянка пошкодження, оскільки лінія проходить під землею і її візуально не видно, — говорить майстер дільниці кабельних ліній електропередачі Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Василь Вінцевич.

Спеціалісти Черкаської міської філії переконані, що проведення робіт з ремонту кабельних та повітряних ліній електропередачі, трансформаторних підстанцій дасть можливість уникнути пошкоджень в подальшому, особливо під час негоди у зимовий період.

— Фахівці Черкаської міської філії постійно дбають про надійне та безперебійне електропостачання споживачів, виконуючи планові роботи, а наразі особлива увага зосереджена саме на підготовці до  осінньо-зимового періоду 2023-2024 років. Такі роботи дадуть можливість забезпечити нормальну життєдіяльність міста у опалювальний сезон, — підсумував головний інженер Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Антонюк.

Від editor