Ще одна сенсаційна новина, цього разу з життя черкаського криміналітету. Але ми мусимо дещо скорегувати нашу інформацію, оскільки отримали додаткові дані з альтернативних джерел, що заслуговують на довіру.

Молодий та перспективний лідер одного з місцевих ОЗУ, якому пророкували зайняття в майбутньому позицій «Торпеди», потрапив у велику халепу.

У результаті бізнес-конфлікту з кримінальним авторитетом із Західної України, черкаські, затвердженням джерел у нацполі, послали кілера для вбивства тамтешнього колеги. Кілер свою роботу начебто зробив, але, як виявилося не дуже ретельно — поки важко сказати, була це імітація чи просто ексцес виконавця.

За версією, поліціянтів, кілер вистежив місцевого авторитета біля його будинку, коли той заїжджав на територію домоволодіння автівкою, та відкрив вогонь по автівці. А після розстрілу повернувся в готель, де оселилися, звідки його забрала машина з черкаськими номерами. Ну така висока наука конспірації. До того ж авто ночувало під готелем, а бригадні вирішили їхати в бік дому лише на ранок наступного дня.

Жертва вижила, про що вбивця і не здогадувався, та повідомив поліції подробиці, і ті без зайвого клопоту швидко вистежили черкаських кілерів та місце їх перебування. Поки вони разом зі своїм водієм спокійно спали в номерах, машина була нафарширована спецтехнікою — камерами та мікрофонами для якісного документування злочинців.

Трасою від обласного центру, де стався замах на вбивство, до Умані пасажири автівки встигли наговорити не те що на десяток томів карної справи, вони обговорювали, мабуть, від нудьги, життя всього черкаського бомонду, кримінального, гламурно-чиновницько-депутатського, прокурорсько-поліцейського. Кажуть, що дуже цікаво. А ми мусимо довіряти цим джерелам )

Джерела в правоохоронних органах повідомляють, що від почутого в оперів, що вели кілерів, стався шок, і після доповіді начальству було вирішено взяти вбивць в Умані. Затримання пройшло жорстко, але без жертв. Докази у поліцейських. Думка іншої сторони, звісно, дуже відрізняється. Правда, напевне, десь посередині.

Під час затримання в машині виявлено чимало світлин, у тому числі із зображенням черкаських відомих осіб — депутатів міськради, секретаря міськради, які, ймовірно, мали б стати наступними жертвами цієї ОЗУ.

Представники ОЗУ стверджують, що до наркотрафіку не мають жодного стосунку і питанням розповсюдження важких наркотиків в Черкасах переймаються зовсім інші особи, про яких давно відомо в публічній площині. Так, ми також знаємо про цю інформацію і вона дійсно давно опублікована журналістами та дописувачами соцмереж.

Тоді що сталося насправді? Цю загадку ми поки залишаємо для ваших роздумів.
Далі буде.

Від editor