У Черкасах відзначили першу річницю створення Національної поліції

4 липня у Черкасах відзначили день Національної поліції. Урочисті заходи ідбулись на площі Богдана Хмельницького, де сотні поліцейських прийшли привітати міські та обласні владці, родичі, друзі та містяни. Т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області полковник поліції Валентин Кожухівський відзначив важливу роль поліції у відродженні української державності та побудові міцної демократичної республіки.

Переконання у тому, що поліцейські зробили немало за цей рік висловив заступник міського голови Черкас Геннадій Шевченко. Окрім того пан Шевченко запевнив присутніх, що завдяки спільній роботі з поліцією, Черкаси стане найбезпечнішим містом.

Окрім роботи на вулицях міста, майже тисяча черкаських поліцейських проходили службу на сході України та стали учасниками бойових дій. Шістьом полісменам вручили відповідні посвідчення.

Про важкість та важливість першого року роботи полісменів нагадав начальник управління нової патрульної поліції Черкас Вадим Лісничук.

Про необхідність розвиватись та працювати над помилками розказав старший сержант поліції Ігор Миколаєнко.

Абсолютно всі учасники святкування висловили впевненість у тому, що Національна поліція повертає довіру населення до правоохоронних органів та поступово стає надійним щитом, який захищає закон.