Днями медіапростір сколихнула резонансна інформація щодо міського голови Сергія Одарича та його багаторічного заступника Віктора Беззубенка. Останній до Революції Гідності перебував у Партії регіонів та здійснював зв᾽язок Одарича та депутатської більшості з Сергієм Тулубом. Нині він опікується місцевим політичним проектом під брендом “Черкащане”. Подейкують, що проектом також опікуються бізнес-партнери черкаського губернатора  –  Казарян, – написав на своїй сторінці у «Фейсбуці» відомий журналіст Валерій Воротник.

Він підозрює, що на Черкащині будується своєрідна “народна республіка”, якою керуватимуть колишні регіонали, аграрні барони та відверті корупціонери. Юрій Ткаченко прийшов на посаду завдяки “Удару”, що входив до блоку Порошенка. Сьогодні Юрій Олегович, здається вже в одній партії з Одаричем, Казарянами та Беззубенком.

І що ж тоді дивного, що райдержадміністрації та деякою мірою сама ОДА так вишукано спровокували незадоволення громад замість роз’яснювальної роботи по реформі з децентралізвції?

Їм саме і потрібне роздмухування протестних настроїв та незадоволення політикою уряду та президента. Мета – прозора. Проведення у владу власного локального політичного проекту. Ну і автоматично кілька проектів Коломойського. Бо там Бродський (бізнес-зав’язки між Казаряном, Бродським та Одаричем загальновідомі). Можна припустити, що Президенту Порошенко на Черкащині просто не пощастило. Навіть попри те, що він цього ще не знає. З’явилося відчуття неминучої зміни вектору обласної влади на Черкащині.

Від Editor