Виконком прийняв ПСЕР-2017, проте з деякими невідповідностями

Члени виконавчого комітету, вислухавши всі пропозиція та внісши зміни, прийняли проект Програми соцільно-економічного розвитку міста на 2017-2019 рік.

Серед основних витрат в Новій програмі це: придбання техніки для комунальних підприємств – більше 32 млн грн., поліпшення якості вивезення і утилізації твердих побутових відходів, на що у 2017 році передбачено понад 15 млн грн., капітальний ремонт об’єктів дорожньо-транспортної мережі (вулиці, міжквартальні та внутрішньо-квартальні проїзди, зупинки) — понад 21 млн грн, будівництво об’єктів дорожньо-транспортної мережі — 5 млн грн. Проте у очільниці департаменту фінансової політики Наталії Джуган виявилось декілька зауважень щодо проекту Програми соціально-економічного розвитку. На думку пані Джуган сума запропонованих видатків по Програмі не співпадає з реальним фінансовим ресурсом міста. Таке твердження викликало дискусію між головним фінансистом міста та секретарем міськради Олександром Радуцьким.

В результаті, більшість членів виконкому проголосували за такий варіант Програми соціально-економічного розвитку, лише Дмитро Кухарчук проголосував «проти» та Роман Ганзевич «утримався». Невдовзі з повним варіантом ПСЕРу можна буде ознайомитись на сайті Черкаської міської ради. Остаточне рішення по Програмі мають прийняти депутати міськради на найближчій сесії.

Міський голова нагородив головного військового комісара Черкас.