Черкащанам показали, який вигляд має тиша

Виставка молодого художника Володимира Вовчка відкрилася у Черкаському художньому музеї. 22-річний канівчанин працює в техніці графіки та акварелі. Автор експериментує на великих полотнах в різних техніках. Нині хлопець навчається у Львівській національній академії мистецтв на відділенні монументального живопису.

У художньому музеї відкрилась виставка молодих черкаських художників. 

 

Черкаський РЕМ закликає споживачів не хвилюватися: у липні вони отримають правильні рахунки

ПАТ «Черкасиобленерго» лише нещодавно відновило роботу після страйку, тож споживачі запізно отримали платіжні документи, а дехто ще й з помилками, як от черкащанин Олександр Шишкін. Чоловік бідкається через фіктивний борг, який надрукували у його платіжці.

В міському РЕМ пояснюють, що приводів для хвилювання немає. Наразі контролери енергозбуту зібрали показники лічильників, до 10 липня будуть сформовані рахунки і незабаром доставлені споживачам.

Прогресивні споживачі можуть також передати показники лічильників на сайті «Черкасиобленерго» у розділі «Зворотній зв᾽язок».

Представники екс-керівниці «Черкасиобленерго» намагаються знищити підприємство.

Черкащани можуть отримати свідоцтво про шлюб у режимі он-лайн

Про це у коментарі «Антені» повідомила начальник відділу ДРАЦС управління державної реєстрації ГТУЮ в Черкаській обл. Анжела Пустовар. Завдяки сервісу Мін᾽юсту «Он-лайн Будинок юстиції» можна записатися на прийом, подати заяву, отримати консультацію чи копію свідоцтва акту цивільного стану.

До уваги черкащан: як зареєструвати немовля та місце його проживання.

Середмістя Черкас перетворилося на плацдарм для реклами

Формування міського середовища офіційно є сферою впливу міських служб. Однак, середмістя Черкас сповнене неповторних естетичних елементів, що загороджують тротуари та створюють небезпеку для пішоходів.
Торгівельно-офісний центр біля будинку по Смілянський, 44 – є одним з найбільш яскравих об’єктів та типових об’єктів. Десятки магазинів та фірм наввипередки намагаються зустріти покупця своїми плакатами та дороговказами, перетворюючи тротуар на смугу перешкод.
Кажуть, реклама, має відповідати естетичним смакам споживачів послуг. Споглядаючи на тротуари Черкас, мимоволі стає сумно та соромно за містян. І виникає питання – хтось, нарешті, може навести лад в цьому суцільному різнокольоровому бізнесі?