У Черкасах пройшов турнір з панкратіону пам’яті кіборга В’ячеслава Тарасюка

Понад 300 учасників з кількох областей України та із Києва приїхали до Черкас на змагання з панкратіону. Це давньогрецьке бойове мистецтво та вид спорту, який поєднує в собі елементи боротьби і кулачного бою. Організатори, а це Черкаська обласна асоціація учасників АТО, присвятили турнір пам’яті черкаського кіборга В’ячеслава Тарасюка. Юні спортсмени перед початком змагань переглянули фільм про учасників війни на сході України. На урочистому відкритті їх привітали ветерани Російсько-української війни та представники мерії Черкас. Змагання в спортивному комплексі “Будівельник” проходили за сприяння міської влади. За результатами турніру переможці отримали почесні грамоти та нагороди від організаторів змагань

Двіться також: Черкаські гімнасти здобули нагороди на міжнародних змаганнях

У Черкасах відбувся День благоустрою

В рамках всеукраїнських Днів довкілля та благоустрою у Черкасах відбулося велике прибирання, до якого долучилися працівники міської ради, комунальних підприємств, студенти навчальних закладів та громада міста.

За словами в. о. директора департаменту ЖКК Сергія Танюка, найактивніше спрацювали Комітети самоорганізації населення. Особлива подяка від керівника департаменту студентам Черкаського інституту пожежної безпеки. Через політичні міжусобиці у Черкаській міськраді відсутнє фінансування на прибирання міста, тож прибирання відбувається самотужки.

Дивіться також: У Черкасах знову проблеми із вивезенням сміття. 

У черкаській промзоні масштабна пожежа

Рятувальники виїхали на ліквідацію загорання старих автомобільних покришок, які горять на відкритому майданчику в районі проспекту Хіміків. Площа пожежі 300 квадратних метрів. На місці працюють 4 пожежних розрахунки. Очевидці події розповідають, що пожежники мають проблеми із доступом до місця загорання. Причина виникнення пожежі наразі невідома.

Дивіться також: журналісти «Антени» врятували від пожежі департамент освіти. 

Журналісти «Антени» врятували від пожежі департамент освіти

Загорання виникло 23 квітня о 15:30 на контейнерному майданчику поруч з гаражами, офісними приміщеннями та житловими будинками за адресою: бульв. Шевченка, 220.  Кореспонденти негайно зателефонували за номером «101».

Рятувальники прибули на місце події через 12 хв, за цей час працівники телекомпанії вжили заходів, аби вогонь не поширився на сусідні контейнери.

Прибувши на місце події, вогнеборці загасили полум᾽я за допомогою спецзасобів. Відтепер достеменно відомо, скільки потрібно часу, аби згорів один сміттєвий контейнер і за який час черкаські рятувальники долають півтора квартали середмістям.

Дивіться також: У Черкасах сталося загорання сміття на великій території. 

У Смілі провели веломарафон з благодійною метою

Всеукраїнська акція «Серце до серця», що вже в тринадцяте об’єднує чимало благодійників і волонтерів завершилась 21 квітня. У Смілі традиційно цю подію відзначають вело марафоном. І хоча проїхати учасникам доведеться 18 кілометрів від Сміли до села Сунок і назад, та кількість бажаючих подолати цю не легку дистанцію постійно збільшується

Дивіться також: У Смілі пройшов фестиваль талановитих родин

 

У Смілі пройшов фестиваль талановитих родин

У Смілянському навчально –виховному комплексі школі-ліцеї «Лідер» не лише навчаються сильні і талановиті учні, а мають вони і не менш обдарованих родичів. Це яскраво продемонстрував новий фестиваль, який цього річ започаткували у закладі. «Таланти моєї родини» під цим гаслом на сцену піднімались і брати і сестри, мами із своїми дітьми та навіть татусі і дідусі.

Дивіться також: У Смілі влаштували вечір національної поезії

Лави поліції Черкащини поповнили новобранці

Сімнадцять новоприбулих присягли на вірність Україні 20 квітня у стінах ГУНП в Черкаській області. Напередодні полісмени успішно пройшли первинну професійну підготовку на базі вищих навчальних закладів відповідно до умов навчання системи МВС України. Того ж дня правоохоронці розпочали службу у підрозділах поліції Черкащини, – повідомляє прес-служба Патрульної поліції в Черкаській обл.

Дивіться також: Поліція влаштувала нічний рейд біля черкаського ТРЦ.