Із 11 лютого харчові продукти будуть постачатись до дитсадків міста в повному обсязі — департамент освіти Черкаської міської ради

Вже сьогодні до дитячих садочків міста почали завозити всі продукти харчування, яких не вистачало. Завтра в закладах повертаються до розробленого перспективного меню.

Читати далі Із 11 лютого харчові продукти будуть постачатись до дитсадків міста в повному обсязі — департамент освіти Черкаської міської ради

На дорогах Н-01 та Н-16 планують «Велике будівництво» і виділять 199 тис грн. на виготовлення проєктно-кошторисної документації

5-го лютого у Києві міський голова Сміли зустрівся з нардепом Олександром Завітневичем та головою Державного агентства автомобільних доріг Олександром Кубраковим. Піднято питання щодо ремонту за державні кошти ділянки дороги Н-01 (Київ-Знам’янка), яка проходить через Смілу і має загальну протяжність 6,7 км.

Читати далі На дорогах Н-01 та Н-16 планують «Велике будівництво» і виділять 199 тис грн. на виготовлення проєктно-кошторисної документації

У Черкасах триває прийом проектів на виділення грантів у галузі культури

Подавати проекти можна на поїздки для участі у фестивалях, на створення культурної події, мистецьких робіт та видання книг.

Читати далі У Черкасах триває прийом проектів на виділення грантів у галузі культури

Підписано Меморандум про взаєморозуміння з питань теплопостачання між Кабміном, представниками Асоціації міст України, НКРЕКП та НАК «Нафтогаз України»

У меморандумі закріпили домовленості про непідвищення ціни на опалення та гарячу воду до кінця року.

Читати далі Підписано Меморандум про взаєморозуміння з питань теплопостачання між Кабміном, представниками Асоціації міст України, НКРЕКП та НАК «Нафтогаз України»

У Смілянській міській лікарні завершили монтаж підйомника в неврологічне відділення

У Смілянській міській лікарні завершили монтаж підйомника в неврологічне відділення. Про його необхідність згадували щороку після завершення будівництва лікарні в 1968-му, проте ідею втілили в життя лише наприкінці 2020-го. Півтора місяця апробовували новенький підйомник, нині його роботою задоволені.

Читати далі У Смілянській міській лікарні завершили монтаж підйомника в неврологічне відділення

Черкаський суд виніс перші шість рішень стосовно черкащан, які заборгували за вивезення великогабаритних та ремонтних відходів компанії «Нова якість «Благоустрій»

Замість лише кількох сотень боргу мешканці змушені будуть сплатити ще й 2102 гривні судового збору. І це без 1-2 тисяч гривень адвокатських витрат, які компанія наразі не заявляла, розповів адвокат групи компаній Максим Підгорний.

Читати далі Черкаський суд виніс перші шість рішень стосовно черкащан, які заборгували за вивезення великогабаритних та ремонтних відходів компанії «Нова якість «Благоустрій»